El Ghazi gepasseerd, Krul nog altijd Ajacied

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 januari 2017 23:37 – Bron: NOS Sport

1462734546

Anwar El Ghazi wordt dit weekend niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het thuisduel tegen ADO Den Haag. Dat vertelde Peter Bosz in aanloop naar de wedstrijd. De reden? Transferperikelen. “Er is al een aantal weken interesse voor Anwar. Hij is daar zelf heel veel mee bezig. Daarom heeft hij vandaag ook niet mee getraind: hij zit met z’n hoofd bij een mogelijke transfer”, aldus de hoofdtrainer van Ajax tijdens de persconferentie.

Intussen doken er de afgelopen weken meerdere transfergeruchten op, waarvan Ajax ook heeft bevestigd dat Mitchell Dijks in gesprek was met Norwich City. Die deal ging echter niet door. Ook wordt Tim Krul in verband gebracht met een tussentijds vertrek. “Ik kan alleen maar afwachten. Krul maakt nog altijd onderdeel uit van onze selectie. Om te spelen moet hij wel laten zien dat hij beter is dan André Onana. Uiteindelijk is hij afhankelijk van wat wij als trainingsstaf van hem vinden.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.