El Ghazi hoopt op basisplek tegen FC Utrecht

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 april 2016 12:23 – Bron: FOX Sports

1418566940

Anwar El Ghazi viel zaterdagavond goed in tegen SC Cambuur. Met een assist was hij doorslaggevend voor de 0-1 zege. “Ik heb een assist geleverd en daar ben ik blij om. Davy stond op de goede plek en kopte ‘m goed binnen.” El Ghazi kan de laatste weken niet rekenen op een basisplek en valt ook niet wekelijks in. Daarom was hij extra blij met zijn invalbeurt. “Ik had er heel veel zin in en was blij dat ik weer minuten mocht maken.”

Door FOX Sports werd El Ghazi verkozen tot man of the match. “Ik heb een aantal mogelijkheden gecreëerd. Ik had zelf ook nog moeten scoren. Het was een goede invalbeurt, zo kan je het wel zeggen.” De buitenspeler was gretig en wilde zich laten zien. “Ik ben niet voor niets een reservespeler, als de trainer wil dat je erin komt dan moet je laten zien wat je kan en je voeten laten spreken. Dat is het enige juiste antwoord. Vandaag ging dat vrij aardig.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.