El Ghazi: ‘Ik heb lang spijt gehad’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 04 december 2016 19:04 – Bron: FOX Sports

Voor Anwar El Ghazi was de overwinning van vanmiddag op FC Groningen misschien wel extra lekker. De buitenspeler was belangrijk voor zijn team, maar ook op persoonlijk vlak was het een bijzondere dag. De buitenspeler mocht na een maand voor straf bij Jong Ajax vandaag eindelijk weer minuten maken in het eerste elftal.

“Het ging wel goed. Ik heb een penalty veroorzaakt waardoor het 2-0 is geworden,” vertelt El Ghazi in gesprek met FOX Sports. Op de vraag of hij zich niet te gemakkelijk liet vallen is hij stellig. “Ik werd geraakt. Als je op snelheid ligt en je wordt geraakt dan is het handig om je te laten vallen.”

De aanvaller sloot deze week een voor hem vervelende maand eindelijk af. “Ik heb lang spijt gehad. Ik handelde uit emotie en had dat niet moeten doen. Maar ik ben 21 jaar en dan is het soms moeilijk om met dingen om te gaan,” vervolgt El Ghazi zijn verhaal. “De lucht is geklaard. Ik heb mijn excuses aangeboden en ik wil nu vooruit kijken en belangrijk zijn voor Ajax.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.