Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 22 november 2016 10:44 – Bron: Ajax.nl

Jong Ajax heeft maandagavond niet weten te winnen van Jong FC Utrecht. In de Galgenwaard speelden de Amsterdammers met 2-2 gelijk tegen de Domstedelingen. Positief was het debuut van Tim Krul. Het was zijn eerste officiële wedstrijd in het Ajax-shirt, al was voor het het beloftenelftal. In tegenstelling tot Nemanja Gudelj mocht Anwar El Ghazi wel gewoon meedoen. De aanvaller speelde een goede wedstrijd en nam beide Amsterdamse treffers voor zijn rekening op mooie wijze.

Marcel Keizer baalt van het resultaat. “Al met al ben ik wel teleurgesteld. We hadden moeten winnen en dat hebben we niet gedaan.” Toch waren er ook lichtpuntjes. “We hebben drie spelers in het veld gehad die het afgelopen jaar misschien geen enkele hele wedstrijd hebben gespeeld. Tim Krul, Mauro Savastano en Ezra Walian hebben na lange tijd weer hun rentree gemaakt. Ze hebben degelijk gespeeld en een stap in de goede richting gezet. Voor die jongens is dat prima, daar kunnen we tevreden over zijn.”

Opstelling Jong Ajax:

Krul; Zeefuik, Lartey-Sanniez, Bergsma (86.Matusiwa), Savastano; De Jong, Dankerlui, Mazraoui (69. Bay); El Ghazi, Walian en Clement