Geschreven door Richard Suavimani – Uitgave: 23 december 2010 08:00 – Bron: Telegraaf

Mounir El Hamdaoui wordt niet langer begeleid door zaakwaarnemer Sietje Mouch, zo meldt De Telegraaf donderdag. De Rotterdamse voetbalmakelaar heeft de nu 26-jarige aanvaller meer dan tien jaar bijgestaan. Maar beide partijen hebben al weken terug een einde aan hun samenwerking gemaakt.

“Mounir is vrij om een andere weg te bewandelen”, zegt Mouch, die niets te maken heeft met de huidige perikelen van de aanvaller bij Ajax, in het dagblad. “Ik wens hem daarbij veel succes. Ik heb mijn best voor hem gedaan.” Mouch heeft geen invloed meer kunnen hebben op de beslissing van El Hamdaoui om voorlopig thuis in Rotterdam te blijven en niet meer op de training te verschijnen.

Mouch hielp El Hamdaoui onder meer bij het afsluiten van zijn contracten bij Excelsior, Tottenham Hotspur, de verhuurperiode bij Derby County, zijn transfers naar Willem II, AZ en Ajax.  

quote: gangstac2
wie is Mino Raiola?????

Je maakt een grap zeker??

Hij is de zaakwaarnemer van Zdeněk Grygera, Zlatan Ibrahimović, Martin Jol, Felipe Mattioni, Mario Balotelli, Maxwell, Pavel Nedved, Kerlon en
Mark van Bommel.

Die man doet alles voor geld, mensen die lak hebben aan regels kunnen bij hem wel terecht.. Verlopen crimineel naar mijn zeggen.

Er zitten wel spelers van wereldklasse in zijn soos, Mario Balotelli bijvoorbeeld.. Die heeft de Golden Boy Award gewonnen voor beste speler onder de 21 jaar.

Die man gaat rijk worden, niet normaal.. Als je het mij vraagt de beste voetballer van de wereld in spé.

Let maar op.

Reageren op dit bericht