Geschreven door Martijn Ruiter – Uitgave: 22 december 2010 18:31 – Bron: ELF Voetbal

Volgens ELF Voetbal voelt Mounir El Hamdaoui zich tot op het bot beledigd door Frank de Boer. De spits werd zonder uitleg gepasseerd tijdens het Champions League-treffen met AC Milan. Terwijl de spits zich op de bank verbeet liet Ajax een wervelende voetbalshow zien. Sindsdien is de aanvaller ‘ziek’ en mentaal niet meer in staat te spelen, werd vandaag bekend gemaakt door De Boer.

De Boer bood een dag na de winst op AC Milan wel zijn excuses aan aan de Marokkaan, die dat te laat vond. El Hamdaoui was daarna ziek tijdens het uitduel tegen Vitesse en meldde zich ook ziek voor het duel tegen Feyenoord. Morgen speelt de spits ook niet tegen AZ, zijn oude club. “Het is vervelend voor Ajax dat een dure speler mentaal niet meer voor de club kan spelen. Voor een trainer zijn het niet de makkelijkste dingen. Dit maak je niet bij Ajax A1 mee. El Hamdaoui voelt zich snel aangevallen en in zijn trots gekrenkt. Ook ik heb dit seizoen een aanvaring met hem gehad”, aldus AZ-coach Gertjan Verbeek.

In het verleden had El Hamdaoui ook al incidenten bij Tottenham Hotspur kende. Op jonge leeftijd vond de spits dat hij te weinig speeltijd kreeg, ondanks de aanwezigheid van topspitsen Jermaine Defoe, Dimitar Berbatov, Robbie Keane en Mido. Destijds vertrok hij kwaad naar Willem II.  

Reageren op dit bericht