quote: Suavimani
Zoals ik al eerder aangaf dus. Hoewel het een gerucht is, klinkt het voor mij zeer aannemelijk, en eigenlijk konden we het allemaal ook wel voelen aankomen. El Hamdaoui vindt zichzelf heel belangrijk en wanneer anderen dat niet vinden, dan wordt hij boos. En dat is ook DE reden waarom hij het in zijn vorige buitenlandse avontuur niet wist te redden.

Lekker in de winterstop voor rond de 10 miljoen verkopen.

Compleet mee eens.

10 miljoen euro is een schappelijk prijs voor El Hamdaoui, ik zie trouwens Suárez nog graag langer bij Ajax, in plaats van El Hamdaoui.

Grote schoonmaak kan beginnen met El Hamdaoui, dan Sno, Donald, Tainio, Bodul, Oleguer en waarschijnlijk Emanuelson, mits het plannetje van De Boer lukt om Emanuelson bij te laten tekenen, waarvan ik de kans klein schat.

Meeste stemmen gelden, El Hamdaoui in de winterstop verkopen??

Ik zeg, doen.

Reageren op dit bericht