quote: loigi11

als je eriksen op de bank houdt verspil je zijn talent een klein beetje sowieso hem in de basis als het kan ook siem of urby

Bij welke grote club staan jongens van amper 18 in de basis? Je verkloot z’n talent alleen wanneer hij vrijwel nooit speelminuten maakt tot z’n 20ste. Op dit moment vind ik Urby nog iets beslissender dan Eriksen en vind ik Urby dus ook nog boven Eriksen staan in de pikorde. Eriksen is een fantastisch talent die je zo nu en dan een basisplek moet geven, veel invalbeurten zullen hem ook goed doen. Je moet deze jongen niet meteen als volwaardig basisspeler opzadelen, de druk is voor zo’n jongen dan enorm en als hij dan een dipje krijgt wat veel voor komt bij jonge spelers dan komt zijn talent wel in gevaar.

Mijn mening is dus, laat die jongen lekker tot z’n 20ste zo’n 15 basisplekken per seizoen geven en verder gewoon veel invallen dan komt het helemaal goed met deze jongen want het is natuurlijk een groeibriljant. Alleen is Urby gewoon verder dan hem, maar wat wil je Urby is ook al een aantal jaren ouder en ervaring rijker.

Reageren op dit bericht