El Mahdioui moet vertrekken bij Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 april 2016 10:37 – Bron: De Telegraaf

1459499823

Aschraf El Mahdioui moet komende zomer op zoek naar een andere club, dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De 19-jarige middenvelder heeft te horen gekregen dat Ajax geen toekomst in hem ziet en dat zijn aflopende contract daarom niet wordt verlengd. Twee jaar geleden werd El Mahdioui nog verkozen tot grootste talent van de toekomst. Dit seizoen speelde hij voor Jong Ajax 19 wedstrijden in de Jupiler League mee en kwam tot drie doelpunten.

De Amsterdammer werd vooral begeerd door Wim Jonk, maar Ajax ontkent dat het vertrek van het voormalig hoofd jeugdopleidingen van invloed is geweest op de beslissing om het contract niet te verlengen. Op dit moment staan er veel middenvelders onder contract en moeten er keuzes worden gemaakt. Met onder andere Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Thulani Serero, Lucas Andersen, Donny van de Beek en Abdel Nouri voor zich, zou El Mahdioui voorlopig niet in beeld zijn bij het eerste elftal.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.