quote: Kobe-CP3
[…]

Hahaha, wat kan jij snel oordelen zeg. Ik heb er alle vertrouwen in, dat het goed komt met Sulejmani, maar om dat al te concluderen nadat hij 3 keer heeft gescoord :S

Ik kom tot die conclusie wat ik de laatste weken gezien heb. Oke tegen twente was hij onzichtbaar, maar in de wedstrijden daarvoor kon je al zien dat hij steeds meer bij het spel betrokken raakt. Ik zeg niet dat de topvorm er al is, maar je kunt toch niet ontkennen dat hij steeds beter in vorm raakt.

Elia is een type speler als Wamberto, Babangida en Babel waar je weinig meer van ziet zodra de tegenstander het truucje kent. Veel te voorspelbaar dus. Sulejmani is wat dat betreft een totaal andere speler. Voor mij zijn zowel Elia als Babel meer dan van harte welkom bij Ajax, maar ik vind Sulejmani een veel betere voetballer.

Reageren op dit bericht