Verkopen in de winterstop!

Hij mag niet gratis vertrekken, want daar heeft het bestuur zichzelf alleen maar mee.. persoonlijk zit ik er niet mee, maar het zou achterlijk zijn als ze hem zomaar laten gaan, want dan moet je weer op zoek naar een vervanger, die óók transfervrij is.. Nou veel succes.

Beter wordt hij verkocht aan Villarreal, Everton of AC Milan want die scheen interesse te hebben.. Daar gaat hij in het niet verdwijnen maar dan is het wel beter voor Ajax want die krijgt dat centjes en daar draait het natuurlijk om.

Ik vind Emanuelson een speler met geen vaste positie, een joker-speler die zijn draai na 5 jaar nog steeds niet weet te vinden.

Een paar jaar geleden zou ik fel tegen deze beslissing zijn maar nu ben ik tevreden en opgelucht, ik kan me niet rustig concentreren op Atouba, Anita en Sulejmani..
Puur omdat Emanuelson niet meer in dit Ajax past, want elk foutje wordt mede mogelijk gemaakt door Urby E.
Begrijp me niet verkeerd, ik heb altijd genoten van Emanuelson, zelfs als het niet liep en we verloren..
Maar nu moeten we realistisch blijven en iedereen is bereid om stappen te zetten, de volgende stap van Urby is naar het buitenland.

Nu is het tijd voor Sulejmani om te schitteren als dé linker-aanvaller bij Ajax.

Reageren op dit bericht