Engelse middenmoter meldt zich voor Boilesen

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 januari 2016 09:00 – Bron: Telesport

1385635525

Nicolai Boilesen wil deze maand graag vertrekken bij Ajax, omdat hij op een zijspoor is beland. Wolverhampton Wanderes gaat hem mogelijk uitkomst bieden. De Engelsen hebben zich officieel gemeld bij Ajax om de onderhandelingen te openen, meldt De Telegraaf. The Wolves staan in de middenmoot van de Engelse Championship, een divisie lager dan de Premier League. Mede omdat Boilesen niet eens met Jong Ajax mag meespelen, is de Deen geïnteresseerd in een vertrek naar Engeland.

Zijn vader en tevens zaakwaarnemer liet onlangs weten dat hij zijn zoon deze maand ergens anders wil onderbrengen. “Het belangrijkste is nu om ons op de transferwindow te focussen. Vorig seizoen heeft Nicolai 38 wedstrijden gespeeld, waarvan veertien als aanvoerder. Het is treurig dat hij daarna niet eens met Ajax 2 mocht meespelen. Maar desondanks is Nicolai fitter dan ooit.” Afgelopen zomer leek een transfer dichtbij. Ajax bereikte akkoord met Genoa en Crystal Palace, maar daar kwam Boilesen zelf niet uit.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.