Enoh wil bij Fulham blijven

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 21 mei 2013 10:08 – Bron: Algemeen Dagblad

Eyong Enoh werd in de winterstop verhuurd aan Fulham en dat is hem zo goed bevallen dat de middenvelder graag in Londen blijft. De 27-jarige middenvelder was een oude bekende van Fulham-coach Martin Jol. De Hagenees wil Enoh graag bij zijn selectie houden. Het enige struikelblok vormt het contract dat Ajax sloot met Fulham. In januari kwamen de clubs tot een akkoord voor een verhuur, met optie tot koop. Het koopbedrag is drie miljoen euro en dat vindt de Engelse club te veel.

1350947198

Ajax zou volgens het Algemeen Dagblad Enoh graag van de hand doen. De Kameroenees speelde 4,5 jaar in het shirt van de recordkampioen, maar zijn kansen op speeltijd zijn flink afgenomen. Enoh moet Christian Poulsen en Lasse Schöne voor zich dulden in de pikorde van Frank de Boer. Daarbij komt de concurrentie van talenten als Fabian Sporkslede en Ilan Boccara. Het is nu afwachten of de clubs eruit gaan komen in de onderhandelingen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.