Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Allemaal erg mooie goals’

Erik ten Hag is zeer content met de 1-4 zege op Willem II. “We hebben een prima wedstrijd gespeeld tegen een goede tegenstander die ook goed begonnen aan de wedstrijd. 1-4 is een uitstekende uitslag tegen een Willem II in vorm. Zij speelden fanatiek en veel naar voren, maar toen wij de regie overnamen maakten wij twee goede goals en hadden we voor rust ook met 1-3 voor kunnen staan, dan was de wedstrijd al eerder in het slot gegooid.”

Ajax bereikte de grens van honderd competitiedoelpunten. Een mooie mijlpaal. “Je speelt voetbal voor publiek. We hebben onze eigen fans al veel gegeven, maar ook de voetballiefhebber hebben we veel gegeven. Voor onszelf is attractief spelen een middel, maar dat moet nog wel aan resultaat worden gekoppeld”, aldus de hoofdtrainer van Ajax na afloop in gesprek met FOX Sports.

Ten Hag genoot van de doelpunten van Ajax. “Ze waren allemaal erg mooi. Maar het is zeker dat de goal van Joël het mooiste verhaal heeft. Hij kwam er vandaag uitstekend in en heeft dat kunnen belonen met een goal door op het juiste moment naar voren te komen.” Hij is sowieso tevreden over Veltman. “Nous valt weg en Joël doet moeiteloos mee en speelde een ijzersterkte partij. Het zou een logische keuze zijn om hem tegen Juventus op te stellen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.