Erik ten Hag: ‘Berghuis is nog zoekende’

Erik ten Hag is erg blij met de komst van Steven Berghuis, maar de hoofdtrainer vindt dat de aanvaller zich nog flink moet ontwikkelen in het team. “Hij is op dit moment nog zoekende in de speelwijze en de samenwerking met zijn medespelers. Hij is pas net begonnen dus het mag ook even duren, maar het moet elke dag beter gaan”, aldus de oefenmeester  in gesprek met Ajax TV tijdens het trainingskamp in Oostenrijk.

“Het is een hele creatieve speler. Je ziet dat hij snel dingen oppikt en dat de samenwerking op gang komt, maar we moeten met hem nog wel verder de diepte in”, zo is de hoofdtrainer van de Amsterdammers van mening. Ten Hag prijst de mentaliteit van de buitenspeler die afgelopen maand overkwam van Feyenoord. “Ik zie dat hij heel gedreven is om het maximale uit zijn carrière te halen. Hij is zich ervan bewust dat hij daar het team voor nodig heeft en is ook bezig om het team beter te laten renderen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.