Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Blij dat ze weer terug zijn’

Erik ten Hag is blij met de 0-3 overwinning op Vitesse in de kwartfinales van de KNVB Beker. Zeker gezien de omstandigheden.  “Je moet meer kansen creëren, maar het veld was ook niet makkelijk om op te combineren”, zegt hij tegenover VI. “Het duurde lang voordat de 0-2 viel, daar kunnen we nog wel een stap zetten. Na de 0-1 verloren we even de focus en werd het heel even wat onrustig. Dat mag ons niet gebeuren, maar over het geheel genomen hebben we de wedstrijd totaal onder controle gehad.”

Naast de overwinning was er nog meer goed nieuws: Daley Blind en Hakim Ziyech maakten hun rentree naar blessures. “Ik ben uiteraard blij dat ze weer terug zijn. Wat dat betreft was het een uitermate goede avond voor ons. Ze zijn op de weg terug, maar ze moeten natuurlijk nog naar wedstrijdfit toe.” Eerder op de dag kwam naar buiten dat Ziyech komende zomer waarschijnlijk naar Chelsea vertrekt. “Als het rondkomt, zou ik dat alleen maar toejuichen, want het is een fantastische club. We moeten eerst nog even afwachten tot het definitief is, maar als dat zo is zijn we heel blij voor Hakim. En dan ben ik ook heel trots op hem.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.