Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Complimenten voor het team’

Erik ten Hag is blij met het veiligstellen van overwintering in de Champions League na de 0-2 zege in Athene op AEK. “Ik denk dat we als Ajax heel goed bezig zijn en een mooie ontwikkeling doormaken. Maar er zijn genoeg dingen die beter kunnen en moeten. We moeten tegen zo’n tegenstander bijvoorbeeld nog meer kansen creëren en een eerste kans moet er ook in.”

Al met al plaatst Ajax zich al vroegtijdig voor de volgende ronde in het miljoenenbal. “Europees gezien hebben wij heel volwassen gespeeld, soeverein gaan we door na vijf wedstrijden. Het is nog geen december en Champions League overwintering is zeker. Complimenten voor het team.” Nu wacht enkel nog de strijd om de eerste plaats in de poule. “Het zal niet makkelijk worden, want Bayern is en blijft de grote favoriet in deze poule, maar wij zullen ervoor gaan. Maar dan moet het wel beter wil dat gaan lukken.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.