Erik ten Hag persconferentie

Erik ten Hag: ‘Daley Blind is inzetbaar tegen Sparta’

Daley Blind is zondag inzetbaar wanneer Ajax haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen speelt op bezoek bij Sparta, dat vertelt Erik ten Hag tijdens de persconferentie. “Het gaat goed met hem. Hij traint al ruim een week mee, dus hij is inzetbaar voor aanstaande zondag”, aldus de oefenmeester. “Hij is safe.”

Ten Hag doet nog enigszins vaag over wat er precies met Blind aan de hand was. “Zijn ICD ging af en dat is zijn bescherming, that’s it. Het heeft een reden dat het afgaat en nogmaals, dat is zijn protectie”, aldus de hoofdtrainer van Ajax die niet op medische zaken ingaat. “Het gaat goed met hem, hij staat er positief en met vertrouwen in.”

Verder kijkt hij met vertrouwen uit naar de seizoensstart. “We hebben een hele goede voorbereiding gedraaid. We zitten in een hele goede richting met het formeren van het team en de manier van voetballen. Daar zit muziek in”, aldus Ten Hag.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.