Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘De hele wedstrijd gedomineerd’

Erik ten Hag reageerde tevreden na afloop van de 0-3 zege in de Klassieker. “We hebben het initiatief naar ons toegetrokken. Zij kregen de eerste kans uit een countersituatie, maar daarna kregen wij ook kansen. Ik denk dat wij de hele wedstrijd hebben gedomineerd”, aldus de hoofdtrainer van Ajax over de wedstrijd tegen Feyenoord in gesprek met ESPN.

Maarten Stekelenburg keerde een strafschop van Leroy Fer. “Dat is een cruciaal moment. Maar ook bij 1-1 had ik het vertrouwen dat we de wedstrijden met tien man hadden kunnen winnen”, aldus Ten Hag die zijn doelman ook het EK gunt. “Het is natuurlijk aan Frank de Boer, maar Stekelenburg was wederom fantastisch vandaag. Op bijna alle vlakken van het voetballen: in het opbouwen, bij het ballen verwerken, in zijn coaching, in het brengen van rust en vandaag stond hij ook nog eens extra in de spotlights door het stoppen van een penalty op een cruciaal moment.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.