Erik ten Hag: ‘De spelers zijn heel diep gegaan’

Erik ten Hag is content met de 0-1 zege op Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Al is hij ook kritisch op het spel in de tweede helft waarin Tottenham de bovenliggende partij was. “In de eerste fase hebben we heel goed gevoetbald. We maakten ook een goede goal. Ik denk dat we totaal gedomineerd hebben in die fase, maar daarna zijn we vergeten te voetballen”, zegt hij tegenover Veronica.

“De tegenstander bracht een ongelooflijke power in het spel en daar gingen we in mee. Dat deden we goed, maar we hadden aan de bal wat rustiger kunnen zijn. De spelers zijn heel diep gegaan, het heeft heel veel kracht gekost. Maar het was een beetje onnodig. Als we wat langer aan de bal blijven, kunnen we de rust bewaren”, is zijn kritische nooit. Toch is Ten Hag niet ontevreden over de 0-1 zege. “Maar het zal volgende week wel beter moeten.”

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.