Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘De strijd is nog niet gestreden’

Erik ten Hag is logischerwijs niet blij na de 1-0 nederlaag tegen AZ, maar reageerde nog gematigd tevreden over het spel. “Ik denk dat we goed begonnen aan de wedstrijd en ‘m onder controle hadden. Hakim moest er geblesseerd uit waardoor het ritme van de wedstrijd een beetje werd gebroken. AZ kreeg toen de overhand en hadden wij het even moeilijk”, is zijn eerste reactie tegenover FOX Sports.

“Na de rust kregen we nog een goede kans via Dolberg, maar toen kreeg AZ wéér de overhand. We moeten balvaster spelen en dat zijn we normaal gesproken ook, daar ligt ook onze kracht. Op het moment dat je snel de bal verliest, zet je hun in de counter en komen zij in hun kracht. Dan weet je dat je het moeilijk gaat krijgen en z’n achteruit moet. Dit is vervelend, we lopen hier tegen een dreun aan. Maar we moeten verder. We weten dat we beter kunnen en de strijd is nog niet gestreden. We moeten weer in de achtervolging.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.