Erik ten Hag: ‘Dit is zo wreed…’

Erik ten Hag is net als elke Ajacied gigantisch teleurgesteld na de uitschakeling in de halve finale van de Champions League. “Dit is zo wreed. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden. We moeten dit verwerken, maar dat zal niet vandaag zijn en het zal ook niet morgen zijn. Maar zondag moeten we er weer staan. Dat is een zware taak. We hebben een bekroning met een beker, maar er moet wel een landstitel volgen.”

Ajax stond bij rust met 2-0 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht. “Ik heb in de rust gezegd: het is nog niet voorbij. Dat zag je aan de houding van Spurs. Ze geloofden er nog in, ze bleven gaan”, zegt hij tegen Ziggo Sport. “Je moet blijven controleren, maar dat werd steeds moeilijker. Zij gingen opportunistischer spelen. Wij kregen een mogelijkheid in de tegenaanval, dat hebben we net niet goed uitgespeeld. Een schot op de paal, nog één of twee kansen. Maar telkens net niet. We gooiden hem helaas niet in het slot. We waren zo dichtbij en hadden het ook verdiend. Maar ja, die allerlaatste seconden…”

Pre-Order het nieuwe Ajax thuisshirt 2019-2020 hier.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.