Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Dit motiveert natuurlijk’

Erik ten Hag is heel blij dat Ajax de KNVB Beker heeft gewonnen. “Uiteindelijk gaat het om titels. Hier hebben we het hele jaar hard voor geknokt. We hebben de eerste prijs binnen”, aldus de hoofdtrainer van Ajax in gesprek met FOX Sports.  “De fans hebben een aantal jaren droog gestaan. We hebben het ook voor hun gedaan. Eindelijk hebben we wat tastbaars.”

Ten Hag vond het belangrijk om de KNVB Beker te pakken om ook in de flow te blijven. “De spelers zijn zo gretig. We moesten de cup pakken, want dit motiveert natuurlijk. We hebben een heel mooi seizoen. Nu hebben we ook iets tastbaars, maar het is nog niet genoeg.” De spelers mogen wel een feestje vieren, ondanks dat woensdag de return tegen Tottenham Hotspur op het programma staat. “We moeten nu genieten, ze mogen een biertje en een wijntje drinken, als ze maar rustig aan doen. Dat weten ze ook. De blik moet snel op woensdag.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.