Erik ten Hag: ‘Een geweldig spektakelstuk’

Erik ten Hag vindt het jammer dat Ajax geen eerste de groepsfase van de Champions League is geworden. De Amsterdammers kwamen tegen Bayern München op achterstand, maar namen een 2-1 voorsprong in de 82e minuut. “We scoorden een hele mooie gelijkmaker en hebben daarna gestreden voor de 2-1. Het was jammer dat we die voorsprong niet vast konden houden en over de streep konden trekken”, aldus de oefenmeester tegenover Veronica.

Toch overheerst een positief gevoel bij de hoofdtrainer van Ajax. “Het werd in de slotfase wel heel hectisch, maar het was een geweldige spektakelstuk. Ik moet de ploeg een groot compliment geven. De manier waarop er is gestreden en hoe er druk is gezet. Zeker na rust vond ik dat we geweldig speelden”, aldus Ten Hag. “In de eerste helft hadden we wat rustiger kunnen zijn aan de bal. In de tweede helft ging het beter functioneren met Tadic als valse spits en Neres en Van de Beek meer in de diepte spelend.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.