Erik ten Hag: ‘Een geweldige prestatie, maar we zijn er nog niet’

Erik ten Hag is blij met de zege op Lille, maar zag ook een hoop verbeterpunten. “Ik ben heel erg content. We staan bovenaan in de groep, maar we zijn er nog niet. We hebben nog minimaal een gelijkspel nodig in de volgende wedstrijd, maar dit is natuurlijk wel een geweldige prestatie”, begint de hoofdtrainer van Ajax tegenover Veronica. “Maar de uitvoering vandaag was wisselend.”

Ten Hag constateerde dat Ajax met regelmaat niet scherp was en reageerde dan ook zeer kritisch. “We verliezen af en toe de concentratie en de focus en dat kan niet op dit niveau. Het was bij tijd en wijlen hectisch waarin we onnodig lange ballen spelen en we stonden ook niet altijd goed in de omschakeling en dat kan je op Champions League niveau eigenlijk niet veroorloven.”

Tot slot reageerde hij wel tevreden over het optreden van Perr Schuurs en Lisandro Martinez dat het gelegenheidscentrum vormde achterin. “Dat is een goed duo, dat hebben we aan het begin van het seizoen gezien en dat hebben ze vanavond maar weer eens bevestigd. Ik vond Perr Schuurs ook uitstekend over het grote geheel. Hij heeft absoluut laten zien waarom wij hem hebben opgesteld.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.