Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Er liggen zeker kansen tegen Juventus’

Erik ten Hag vindt de loting van Ajax tegen Juventus een mooie uitdaging. “Fantastisch affiche en een geweldige wedstrijd voor ons. Juventus is duidelijk de favoriet, maar als wij onbevangen en realistisch de wedstrijd aangaan, liggen er zeker kansen. Zij kunnen geweldig voetballen, maar dat kunnen wij ook”, is zijn eerste reactie op Ajax TV. “We vinden het allemaal een geweldige loting tussen twee traditierijke clubs. Wij kijken er enorm naar uit en hebben er veel zin in.”

Ten Hag kent Juventus in de basis. “Het is een hele ervaren ploeg met spelers die al heel veel titels hebben gewonnen. Juventus is niet alleen Cristiano Ronaldo. Ze zijn oppermachtig in Italië, maar hun grote doel is de Champions League winnen en het is aan ons omdat te dwarsbomen. Zij kunnen verschillende speelstijlen aannemen. Hoe wij daartegen kunnen voetballen, moeten we nog een plan voor gaan maken. We moeten de Europese wetten aannemen en daarin hebben wij het afgelopen jaar grote stappen voorwaarts in gemaakt, maar dit wordt de grootste uitdaging.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.