Erik ten Hag: ‘Goed hoe we reageren na de 1-0’

Erik ten Hag is tevreden, maar ook kritisch na de 1-5 zege op ADO Den Haag. “ADO uit is altijd een lastige wedstrijd, maar we hebben het prima gedaan. Het was best lastig op een stroperig veld, maar we konden wel sneller en intensiever spelen want dan speel je hun sneller uit elkaar. Desondanks hadden wij de beste kansen en viel uit het niets de 1-0. Het is dan heel goed hoe we reageren met de snelle 1-1 en de 1-2.”

De hoofdtrainer van Ajax ging in gesprek met FOX Sports uitgebreid in op het spel van Kasper Dolberg die eenmaal trefzeker was. “Hij staat er in eerste instantie om te scoren en dat heeft hij inmiddels tien keer gedaan. Dat zijn mooie cijfers. Maar hij kan nog meer betekenen voor ons. Hij kan nog gretiger zijn, balvaster worden en zijn lichaam beter leren gebruiken, want hij is een sterke jongen. Maar hij heeft ontegenzeggelijk geweldige kwaliteiten.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.