Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Grote fases gedomineerd’

Erik ten Hag is tevreden over de zege en het vertoonde spel tegen FC Utrecht. “Wij hadden de wedstrijd vanaf de eerste minuut onder controle, hebben grote fases gedomineerd. Soms hadden we sneller door kunnen drukken en dan hadden we de wedstrijd sneller kunnen winnen, dat hebben we nagelaten. Maar het plan is uitstekend uitgevoerd in een traditioneel moeilijke wedstrijd voor Ajax.”

Over het algemeen is Ten Hag ook blij met de ontwikkeling die zijn ploeg doormaakt dit seizoen, maar hij ziet ook nog verbeterpunten. “We hebben schitterend voetbal gezien. Daar kan ik van genieten. We hebben een stap gemaakt in het dood spelen. We laten ze terugkomen, dat mag niet, maar we hebben de rust bewaard. Dat is weer een volgende stap en zo zijn er nog een aantal dingen”, zo analyseert hij de wedstrijd en het jaar tot nog toe in het algemeen tegenover FOX Sports.

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.