Erik ten Hag: ‘Het jaar in stijl afgesloten’

Ajax gaat als koploper de winterstop in en besloot het kalenderjaar 2019 met een 6-1 zege op ADO Den Haag. Erik ten Hag reageerde na afloop zeer tevreden. “We hebben een fantastisch jaar met zes goals in stijl afgesloten”, aldus de hoofdtrainer van Ajax na afloop voor de camera’s van FOX Sports.

Ten Hag is trots op de prestaties van Ajax in 2019. “We hebben ongelofelijk veel goals gemaakt dit jaar. Een record, zelfs (161, red.). Ook vandaag weer zijn de fans in de Johan Cruijff Arena aan hun trekken gekomen met zes goals en ook een aantal doelpunten van debutanten. Dat is toch prachtig?”, aldus de tevreden oefenmeester.

Tegen Den Haag maakten Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp hun basisdebuut in de ArenA en maakten een goede indruk. “ADO had geen antwoord op onze opbouw vanaf achter. Via Gravenberch kregen we de bal steeds erg makkelijk bij de meer ervaren spelers als Ziyech, van de Beek en Tadic. Het is lekker dat de oudere speler de jonge spelers onder hun hoede nemen.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.