Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Hier hebben we naar gehunkerd’

Erik ten Hag is enorm blij met de plaatsing voor het hoofdtoernooi van Champions League ten koste van Dinamo Kiev. “Dit is genieten, hoe de groep in zo’n korte tijd naar elkaar is gegroeid. De spelers en de fans hebben hier naar gehunkerd en dan is het fantastisch als je het bereikt. En dat hebben we soeverein gedaan”, stelt hij tegenover Veronica. Ajax bleef in Kiev wel onnodig steken op 0-0. “Wij moeten veel effectiever zijn, dat is een punt van verbetering, duidelijk. Dan wordt het leven ook een stuk makkelijker.”

De hoofdtrainer van Ajax is blij met de prestaties van zijn ploeg, maar ziet ook ruimte voor verbetering. “We zijn op de hele goede weg, maar er zit nog veel lucht naar boven in, zowel op individueel als teamniveau. Maar vanavond moeten we even genieten. Het is geweldig dat we op het kampioenenbal actief zijn, dat hoort bij Ajax. Een mooi compliment voor de hele club. Staf en spelersgroep worden een eenheid, dat moet zo verder gaan. We moeten elkaar blijven uitdagen en verbeteren.” Verwacht Ten Hag nog dat er spelers vertrekken na dit succes? “Ik hoop het niet. We hebben een hele mooie spelersgroep bij elkaar die goed in balans is.”

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.