Erik ten Hag persconferentie

Erik ten Hag: ‘Hogere score was mogelijk’

Erik ten Hag was na afloop van de 0-4 zege op sc Heerenveen zeer te spreken over de prestatie van de Amsterdammers. “Terugkomend van de interlandperiode een uitwedstrijd in Heerenveen met 0-4 winnen is perfect. En we konden jongens sparen. Het enige wat ontbrak vanavond waren nog meer doelpunten”, stelt de hoofdtrainer tegen de NOS. “Vandaag was het mogelijk geweest om een hogere score neer te zetten, als je er heel kritisch naar kijkt.”

De focus van de Amsterdammers kan nu weer volledig op de Champions League worden gericht. Ajax ontvangt dinsdagavond Benfica in de Amsterdam ArenA, een lastige tegenstander weet Ten Hag. “Benfica is zeker een uitdaging. We verheugen ons erop. Een geweldige tegenstander, een uitverkochte ArenA en daarbij komt dat we er goed voor staan in de poule. Die uitgangspositie willen we verstevigen. Het spelplezier spat er soms vanaf, daar kan ik zeker van genieten.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.