Erik ten Hag persconferentie

Erik ten Hag: ‘Kampioenschap niet weggegeven’

Ajax verspeelde zondagmiddag dure punten. In de Johan Cruijff ArenA werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen ADO Den Haag. Erik ten Hag zag dat zijn ploeg voldoende kansen kreeg, maar dat de effectiviteit ontbrak. “Net als vorige week in Zwolle creëren we heel veel kansen, raken we drie keer het houtwerk, maar we hebben niet gescoord. Daar laten we het liggen.”

Ajax had 32 doelpogingen tegen ADO Den Haag, maar kwam dus niet tot scoren. “Dat geeft aan dat het veldspel gewoon uitstekend was, zeker de tweede helft. Den Haag creëert ondertussen niks, maar we staan maar met één punt en dat is te weinig”, aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers in gesprek met FOX Sports. Heeft Ajax het kampioenschap hier weggegeven? “Nee, dat denk ik niet. Het kampioenschap wordt in april en mei beslist, dat zal dit jaar niet anders zijn.”

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.