Erik ten Hag

Erik ten Hag kritisch na zege: ‘Niet goed genoeg’

Erik ten Hag reageerde na de 1-4 zege op Sparta gematigd tevreden over het optreden van zijn ploeg. “Er zit nog heel veel rek in deze ploeg. Er gaan nog veel dingen verkeerd, maar er gaan ook veel dingen goed”, aldus de oefenmeester na afloop voor de camera’s van FOX Sports.

“We begonnen slecht aan de wedstrijd, in een veel te laag tempo bij zowel balbezit als balverlies. We maken twee prima goals, maar in het verdedigen en het pressen waren we niet altijd even goed. In de opbouwfase waren we ook vaak slordig en dat moet beter”, vindt de hoofdtrainer van Ajax.

Ten Hag was dus kritisch ondanks de ruime zege. “We moeten door het resultaat heen kijken. Dit was niet goed genoeg. We leggen de lat hoog en dan moeten we gedisciplineerder en in een hoger ritme spelen. We hebben een fundament waar we op kunnen voortborduren en het zal keihard werken zijn om de afstelling te verbeteren.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.