Erik ten Hag: ‘Leegloop niet laten gebeuren’

Ajax gaat er alles aan doen om zoveel mogelijk spelers voor de club te behouden. Na de grote Europese successen stijgt in de interesse in spelers van Ajax enorm. “We gaan hard werken om een leegloop niet te laten gebeuren”, zegt Erik ten Hag in gesprek met de NOS. “Ik begrijp heel goed dat spelers stappen willen maken, maar wij zullen vechten om iedere speler te behouden.”

Vorige zomer leek het zo goed als zeker dat Hakim Ziyech Ajax zou verlaten, maar de spelmaker bleef uiteindelijk bij Ajax. Ook de komende transferwindow denkt Ten Hag dat Ziyech niet zomaar vertrekt bij Ajax. “Ik ken de wens van Hakim. Het ideale plaatje moet voor hem voorbij komen om die stap te zetten, en wij zullen ook ons plaatje aan hem presenteren”, aldus de hoofdtrainer van Ajax. En zou Ten Hag zelf vertrekken als Bayern München voor hem belt? “Dat is een fantastisch mooie club, maar ik zit ook bij een hele mooie club.”

Pre-order het nieuwe Ajax Uitshirt 2019-2020 hier.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.