Erik ten Hag is blij na de 3-0 bekerzege op Go Ahead Eagles. “Ik denk dat we prima gespeeld hebben. Ik had er graag nog één of twee goals bij gewenst, maar al met al een prima avond voor Ajax”, aldus Ten Hag na afloop. “We hebben de tegenstander teruggedrongen, we wilden op hun helft spelen en daar blijven. We waren ook goed in de omschakeling. Het was een goede teamprestatie.”

De hoofdtrainer van de Amsterdammers gaat nog even in op de rentree in de hoofdmacht van Vaclav Cerny die terug is van een zware knieblessure. “Dat is geweldig voor zo’n jongen. Hij is er heel lang uit geweest met een hele ernstige blessure. Dat was knokken, strijden en dat vaak alleen. Als je dan terugkeert op het podium in de ArenA dan is dat geweldig voor deze jongen.”

Ook was hij blij met de inbreng van Zakaria Labyad die een assist gaf en een goal maakte. “Ik gun het hem ongelooflijk. Hij heeft het heel moeilijk gehad in de afgelopen fase met zijn rol. Maar de concurrentie is heel groot op de aanvallende posities. Dan moet je ook zo antwoorden als hij gedaan heeft. Hij moet doorzetten en dit frequenter brengen en het de trainer steeds moeilijker maken.”

Reageren op dit bericht