Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Schitterende goals gemaakt’

Erik ten Hag is gematigd tevreden over het vertoonde spel tegen PEC Zwolle. “We begonnen moeilijk, leden onnodig en slordig balverlies en brachten Zwolle daarmee in de wedstrijd. Daarna hebben we het goed opgepakt en een rits aan kansen gecreëerd, de wedstrijd naar ons toegetrokken en twee schitterende goals gemaakt. Dan wordt het 1-2 uit een hoekschop en dan kan het weer hectisch worden, maar na rust hebben we de wedstrijd wederom naar ons toegetrokken, goede goals gemaakt en ik denk dat er nog een paar bij hadden gemoeten.”

In gesprek met FOX Sports werd de hoofdtrainer van Ajax gevraagd naar frustratie die hij toonde in de tweede helft langs de lijn. Waar ging dat over? “De tegenstander speelde agressief en dat mag. Dan is het aan ons om eronderuit te voetballen en dat deden we ook. Maar ik vind ook dat als er overtredingen worden gemaakt, daarvoor gefloten moet worden en dat gebeurde op aantal momenten niet. We moeten dan eigenlijk onverstoorbaar zijn, mogen best even onze irritatie tonen, maar we moeten vooral met voetballen bezig zijn.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.