Erik ten Hag: ‘Schuurs heeft het meerdere keren laten zien’

Ajax won zaterdagavond eenvoudig met 4-1 van Heracles Almelo. Perr Schuurs begon in de basis op de plek van de geblesseerde Joël Veltman en hij zal daar aanstaande woensdag tegen Lille ook spelen. “Ik heb goede dingen gezien van Perr, maar ook een paar foutjes. Voetbal is ook een spel van foutjes. Hij heeft het meerdere keren laten zien, ook in grote wedstrijden”, aldus Erik ten Hag in gesprek met FOX Sports.

Ten Hag moet nog een andere centrumverdediger opstellen wegens de schorsing van Daley Blind. Lisandro Martinez kan naar achteren worden geschoven, maar de oefenmeester ziet ook in Edson Alvarez een serieuze optie achterin. “Bij Mexico stond hij daar ook. Hij kwam terug met een jetlag en hij was niet fit genoeg om te starten. Maar dat is ook een optie voor woensdag”, aldus de hoofdtrainer van Ajax die Noussair Mazraoui geblesseerd zag uitvallen. “De medische staf is ermee bezig en doet onderzoek. Ik ben niet direct in paniek, laten we de dag van morgen afwachten.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.