Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Te traag in de handeling’

Erik ten Hag is opgelucht dat Ajax drie punten uit het vuur heeft weten te slepen tegen FC Groningen. “Ik ben er heel blij mee”, stelt hij na afloop tegenover FOX Sports. “Van te voren wist ik dat dit een lastige wedstrijd zou worden. We waren aan de bal heel matig, zeker in de eerste helft. We kwamen moeilijk onder de druk van Groningen uit, iets wat we normaal wel kunnen. We waren te traag in de handeling.”

Al met al had Ajax de wedstrijd al in de eerste helft volledig uit handen kunnen geven, maar Groningen profiteerde niet optimaal. “We kregen wel goede countermogelijkheden, maar die speelden we heel slecht uit. We mochten blij zijn dat je bij rust ‘maar’ met 1-0 achter staat. Na rust was het nog steeds moeizaam, maar ging het wel beter. We kregen Groningen onder druk, kregen kansen en we hadden de grip op de wedstrijd en daarmee hebben we de wedstrijd gekeerd.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.