Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Tegen Standard Luik moet het beter’

Erik ten Hag is blij met de winst op Sturm Graz, maar zag ook dat Ajax iets minder dominant was dan vorige week. “Zij gaven wat vroeger druk, maar ik denk dat wij wel de dominantere partij waren en de wedstrijd gecontroleerd hebben. Ook voor de rust hadden wij de beste kansen en het was de vraag wanneer wij de 1-0 zouden maken. Maar als zij dat hadden gedaan, dan was het nog een heet avondje geworden.”

Over het spel van zijn ploeg is de oefenmeester best tevreden. “Veruit de meeste spelers hebben een voldoende gehaald, het was een goede teamprestatie en ook een aantal spelers die uitstekend gespeeld hebben waaronder David Neres.” Ook Huntelaar werd uitgelicht. “Klaas Jan miste vorige week een aantal kansen, daar hebben we het ook over gehad. Hij moet als spits op jacht naar de goal en hij heeft er vandaag twee gemaakt, prima.”

Ajax stuit in de derde voorronde Champions League op Standard Luik. “Het eerste doel is bereikt, we gaan namelijk sowieso de groepsfase van de Europa League in, maar de Champions League lonkt. Alleen dan moet het wel een stuk beter dan vandaag en vorige week, want Standard Luik is een sterkere tegenstander.”

Bron:
Ziggo

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.