Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Totaal onnodige nederlaag’

Erik ten Hag reageerde teleurgesteld na de 1-0 nederlaag tegen Heracles Almelo. Het is de tweede nederlaag op rij in een paar dagen tijd, waar Ajax afgelopen donderdag nog van Getafe verloor. “Het is wederom een totaal onnodige nederlaag. We hebben het aan onszelf te wijten. Je moet op voorsprong komen en door een moment van onachtzaamheid verlies je hem ook nog”, aldus de oefenmeester na afloop in gesprek met FOX Sports.

Ajax toont geen goede vorm, maar Ten Hag blijft wil vooral positief vooruit kijken. “Ik maak me niet zozeer zorgen om het voetbal. Voorin halen we er alleen heel weinig rendement uit. We komen tussen de linies aan de bal en creëren de kansen. Voor rust heb ik zes, zeven kansen geteld”, reageert hij tevreden. “Er zijn mensen aan het terugkeren. We moeten de rust bewaren. Het schort op dit moment aan onze aanvallers. Als de spelers terugkomen, hebben we er ook weer wat creativiteit bij. Dan denk ik dat we ook beter gaan spelen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.