Erik ten Hag: ‘Uitermate tevreden met deze overwinning’

Erik ten Hag reageerde na afloop van de 1-0 zege op PSV zeer content tegenover de camera’s van FOX Sports. “Ik ben uitermate tevreden met deze overwinning. Vooral de manier waarop”, aldus de oefenmeester. “Ik heb een ploeg gezien die een ongelooflijke vechtlust aan de dag heeft gelegd. Dat hebben we ook geëist, want dat was vorige week absoluut niet het geval. Bovendien denk ik dat we de eerste helft heel goed gevoetbald hebben.”

Een tegenvaller was het uitvallen van Ryan Babel, Quincy Promes en Joël Veltman. Het drietal werd met blessures gewisseld, maar volgens de hoofdtrainer van Ajax heeft dat niks met de intensiteit van trainen te maken. “Nee, dat kan niet, want ik kan nooit trainen. We hebben bijna het hele seizoen om de drie dagen gespeeld. Er was nooit sprake van training met deze jongens. Alleen van de winter hebben we een aantal trainingssessies kunnen doen. De blessures komen daar niet uit voort.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.