Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘Wát een karakter zit er in deze ploeg’

Erik ten Hag reageerde voorzichtig na de 4-1 overwinning op FC Utrecht. Ajax is zo goed als zeker kampioen, maar de hoofdtrainer wil nog geen feest vieren. “We moeten nog één wedstrijd spelen, die moeten we tot een goed einde brengen. Maar dit is een heel goed scenario voor ons”, aldus Ten Hag in gesprek met de NOS. “Het is bijna binnen. We vieren het als het echt binnen is.”

“Ik moet mijn ploeg complimenten geven. Als je zo kunt reageren na die vroege tegengoal, dat is fantastisch. Er kwam zo’n drive in die ploeg en uiteindelijk hebben we dik verdiend gewonnen. We hebben natuurlijk de nodige tegenvallers gehad de afgelopen dagen. Met David Neres natuurlijk en Hakim Ziyech die de afgelopen dagen ziek was. Als je dan ziet wat ze op de mat kunnen brengen. Er zit een enorme weerbaarheid in deze ploeg. Wát een karakter.”

Pre-Order het nieuwe Ajax thuisshirt 2019-2020 hier.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.