Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘We gaan wat rust inbouwen’

Erik ten Hag reageerde tevreden na de 4-2 zege op Vitesse. “We zaten er meteen goed op en hadden het initiatief. We creëerden in de eerste helft zes mogelijkheden. Daarnaast kenden we achterin één momentje, maar daar redde Daley goed. We maken een heel goede goal en hadden de wedstrijd voor rust in het slot moeten gooien”, is zijn analyse tijdens het perspraatje na afloop.

Ajax gaf in de tweede helft zo’n twintig minuten het heft uit handen waarbij Vitesse het weer spannend leek te kunnen maken. Toch voert dat bij de hoofdtrainer van Ajax niet de boventoon. “We maken vier treffers en behalen een dik verdiende overwinning. Ik denk dat de toeschouwers toch weer genoten hebben. Als trainer zie je liever de nul achterin. Daar kunnen we aan blijven werken. Dat blijft erin zitten. Het is goed, maar het moet beter.”

Na een druk programma heeft de selectie van Ajax nu eindelijk weer eens een volle week om zich voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Dat is uit bij Tottenham Hotspur op 30 april. “We gaan wat rust inbouwen. Per individu bekijken we wat het beste programma is. Vanaf vrijdag heb ik de volledige groep en gaan we ons richten op Spurs.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.