Erik ten Hag: ‘We hadden meer verdiend’

Erik ten Hag reageerde na afloop van de 0-1 nederlaag tevreden over het vertoonde spel en teleurgesteld over het resultaat. “We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld tegen een hele goede ploeg. We hadden meer verdiend”, zegt hij in gesprek met Ziggo. “Het zat in z’n algemeenheid ook niet mee. Maar die laatste procent moet je ook afdwingen en dat hebben we niet gedaan.”

Ten Hag zag zijn ploeg het de Engelse landskampioen heel moeilijk maken. “Ik heb een uitstekend Ajax gezien dat Liverpool op de rand van de afgrond heeft gebracht. We kunnen het alleen onszelf verwijten, want we hebben de kansen gecreëerd, maar dan moet je wel de trekker overhalen. We doen onszelf nu te kort. We blijven met een bittere smaak achter, want er had gewoon meer ingezeten.”

Al binnen tien minuten viel Mohammed Kudus uit met een blessure. “Dat was een teleurstelling, maar we kunnen het ook opvangen. We konden makkelijk schakelen door Promes in te brengen en dan blijft het systeem hetzelfde.” Over de ernst van de blessure is nog niks bekend. “Het is afwachten wat de diagnose is.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.