Erik ten Hag persconferentie

Erik ten Hag: ‘We hebben goede zaken gedaan’

Erik ten Hag reageerde tevreden na de 5-0 zege op NAC Breda van zondagmiddag waardoor Ajax dit weekend twee punten is ingelopen op PSV dat gelijkspeelde bij sc Heerenveen. “We hebben vandaag goede zaken gedaan. We hebben de week goed afgesloten. Tegen Real Madrid hebben we een hoog niveau gehaald en vandaag bij vlagen ook”, aldus de oefenmeester na afloop in gesprek met FOX Sports.

“We begonnen heel goed aan de wedstrijd. We creëerden vier of vijf hele goede kansen. Daarna was er een mindere fase en kan NAC ook op voorsprong komen. In de tweede helft hebben we het helemaal naar ons toegetrokken en zijn we uitgelopen naar 5-0. We hebben geen enkele kans meer toegelaten”, vervolgt de hoofdtrainer van Ajax. “Uiteindelijk wil je een goede wedstrijd op de mat leggen, je wilt winnen én je wil het publiek vermaken. Die drie dingen zijn vandaag wel gelukt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.