Erik ten Hag: ‘We hebben het onszelf heel lastig gemaakt’

Erik ten Hag was na afloop van de nipte zege op FC Midtjylland opvallend tevreden. Voornamelijk gezien de omstandigheden. “Zeker na zo’n voorbereiding moeten we hier heel tevreden mee zijn’, aldus Ten Hag na afloop van de 1-2 overwinning.

“In de twee vorige wedstrijden speelden we beduidend beter, maar je kunt niet altijd goed spelen. Als je niet goed speelt, moet je in elk geval zorgen dat je wint. We hebben het onszelf heel lastig gemaakt. We begonnen goed, maar daarna hebben we te weinig gecontroleerd. Dan krijg je ook nog een onnodige tegengoal uit de counter. We namen verkeerde beslissingen en hielpen de tegenstander in het zadel.”

Liverpool won met 0-5 bij Atalanta waardoor Ajax tweede in de poule staat. “We kunnen wedijveren met de ploegen in deze groep. Vanavond was onze minste wedstrijd, maar pakken we wel de punten. Als je verder wilt in de groep was dit ontzettend belangrijk. We hebben onze taak volbracht. Op naar de volgende wedstrijd.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.