Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘We hebben het publiek vermaakt’

Erik ten Hag is blij met de 5-1 zege en het vertoonde spel tegen ADO Den Haag. “Al met al hebben we het publiek vermaakt en drie punten gepakt”, is de analyse van de hoofdtrainer van Ajax tegenover FOX Sports.  “Vooraf bereid je je erop voor dat ze hier komen om tegen te houden. Uiteindelijk wordt het 5-1, het had zelfs nog veel meer kunnen zijn. Dan kun je zeggen dat het een walk in the park was.”

Klaas Jan Huntelaar kreeg weer eens de voorkeur boven Kasper Dolberg. En hoewel hij niet scoorde was Ten Hag tevreden. “Klaas was met zijn loopacties heel belangrijk voor ons. Mede daardoor hebben we zoveel kansen gecreëerd.” Ook Zakaria Labyad begon in de basis, omdat Lasse Schöne afhaakte. “Het scheen goed te gaan, maar in de warming-up niet meer. We hebben geen risico genomen. Daarom kozen we voor Zakaria (Labyad, red.). Dat was zeker geen verzwakking, ik denk dat hij uitstekend speelde.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.