Erik ten Hag: ‘We hebben onszelf niet beloond’

Erik ten Hag reageerde na afloop van de 1-2 nederlaag tegen Real Madrid met dubbele gevoelens. “Aan de ene kant ben ik super teleurgesteld, dat lijkt me duidelijk. Aan de andere kant ben ik ook trots. We hebben in alle opzichten een geweldige prestatie geleverd”, aldus de hoofdtrainer van Ajax in gesprek met Veronica. “We domineerden, dwongen veel kansen af, maar scoorden te weinig. Dat is het enige verwijt dat we onszelf kunnen maken.”

Over de afgekeurde 1-0 van Tagliafico had Ten Hag geen goed woord over. “Er zijn geloof ik meerdere redenen voor. Ik weet het niet. Ik heb de beelden gezien, maar ik zie niet dat de keeper onreglementair wordt aangevallen. De arbitrage zat niet mee, dat moet je soms ook hebben. Volgens mij was ons eerste doelpunt een reglementaire goal. Dat is heel erg jammer. Het was een geweldige wedstrijd, alleen hebben we onszelf niet beloond.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.