Erik ten Hag: ‘We konden het niveau aan’

Erik ten Hag reageerde ondanks de 1-0 nederlaag tegen Liverpool niet ontevreden na afloop van de wedstrijd in de Champions League. “We speelden tegen een topteam, maar we konden het niveau aan. Het was een wedstrijd met de teams in balans, het werd beslist op de details”, aldus de hoofdtrainer van Ajax

“Een gelijkspel zou de verhoudingen beter weergeven. Uiteindelijk heeft de gelukkigste club gewonnen”, doelt hij op de inschattingsfout van André Onana waardoor Liverpool de enige goal kon maken. “Deze ervaring neem je mee in de rest van het seizoen. Ons team is gegroeid en volwassener geworden. Daar kunnen we blij mee zijn, maar niet met het resultaat.”

Atalanta speelde gelijk tegen Midtjylland en Ajax staat nu één punt achter de Italianen. Als Ajax de laatste wedstrijd wint, zijn ze alsnog door. “Deze wedstrijd moeten we nu achter ons laten, we gaan nu richting de volgende wedstrijd in de competitie (tegen FC Twente, red.). Daarna weten we wat we moeten doen, winnen is het enige dat telt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.