Erik ten Hag

Erik ten Hag: ‘We misten de dynamiek vandaag’

Ajax won woensdagavond moeizaam van PEC Zwolle, maar de drie punten bleven in Amsterdam tot tevredenheid van Erik ten Hag. “Erg lelijke overwinning”, omschrijft hij de wedstrijd tegenover FOX Sports. “We kwamen niet onder de druk uit en misten dynamiek op het middenveld vandaag.  Ik zoek geen excuses, ik praat ook nooit over de spelers die er niet zijn.”

Ajax moest het stellen zonder Hakim Ziyech en Frenkie de Jong. “Natuurlijk missen we ze maar de spelers die er vandaag stonden zijn ook goed. Ze hebben zich soms wel laten zien soms niet. Als je kampioen wilt worden dan moet je ook op deze manier winnen. We misten de dynamiek vandaag, dat is logisch maar dat mag je niet accepteren. PEC speelde goed, maar wij moeten daar veel meer tegenover zetten.”

Zijn Ziyech en De Jong komende zondag weer inzetbaar als Ajax tegen AZ speelt? “Ik kan niet zeggen of Ziyech en Frenkie er bij zijn tegen AZ, ik heb er goede hoop op maar ik kan er nog niks over zeggen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.